Δικά μας Companion για τις τάξεις Β1, Β2, C1 και Cambridge Proficiency γραμμένα από το εκπαιδευτικό προσωπικό του φροντιστηρίου μας.  Με έμφαση σε φράσεις και όχι μεμονωμένες λέξεις. Με ηλεκτρονικές κάρτες λεξιλογίου που οι μαθητές μπορούν να έχουν στο κινητό τους.

– Εξειδικευμένα τμήματα αποκλειστικά για Cambridge Advanced – CAE

– Εξειδικευμένα τμήματα αποκλειστικά για Cambridge Proficiency – CPE

– Ειδικό μάθημα Λογοτεχνίας για τα set books του Cambridge Proficiency

– Θεατρικές ομάδες για τους νεαρούς μαθητές μας

Δείγματα παραστάσεων:

 
 
 
 

 

– Μαθήματα επιλογής όπως Γεωγραφία και Ιστορία τα οποία διδάσκονται στα Αγγλικά και προσφέρουν άφθονο χρόνο ζωντανής επαφής με την Αγγλική γλώσσα

– Ομίλους δημιουργικής γραφής

– Εξάσκηση στο εργαστήριο υπολογιστών με το σύστημα Belt Study System

– Εξάσκηση εξετάσεων για ΟΛΑ τα πτυχία στο εργαστήριο των υπολογιστών με άμεση αυτόματη διόρθωση

-Ένα ακόμα έτος γεμάτο ΕΜΠΝΕΥΣΗ, γεμάτο ΚΕΦΙ, γεμάτο ΑΓΓΛΙΚΑ!

 

Εγγραφές και πληροφορίες  κάθε απόγευμα 4:00′-9:00’μμ.

Τηλ. 210-61 23 474

  • Διαδραστικοί Πίνακες σε όλες τις αίθουσες!! Τα βιβλία ζωντανεύουν και.. μεγενθύνονται.

O πίνακας γίνεται ένα παράθυρο με θέα τον απεριόριστο κόσμο της πληροφορίας του Internet: Εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, Ξένος τύπος, επιμορφωτικά βίντεο στο You Tube γίνονται πολύτιμοι συνεργάτες στο εκπαιδευτικό μας έργο.

  • Στην αίθουσα υπολογιστών οι μαθητές αξιοποιούν το ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Belt System’ και έχουν μία επιπλέον εκπαιδευτική ώρα την εβδομάδα για εξάσκηση προφοράς με ατομικά ακουστικά και μικρόφωνο, επιπλέον κείμενα, λεξιλόγιο, γραμματική και listening. Δείτε εδώ: Δομή μαθήματος στους υπολογιστές.  Eπίσης οι υποψήφιοι για τα πτυχία των Αγγλικών έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν σε συνθήκες εξετάσεων μπροστά στον υπολογιστή πέρνοντας άμεσα τα αποτελέσματά τους.

  • English Theatre: Θεατρικές Ομάδες – Πρόβες και Παραστάσεις στα Αγγλικά

Science 4

  • Academic Subjects: Διδασκαλία Γεωγραφίας, Ιστορίας, Επιστήμης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στα Αγγλικά! Ο   πιο βιωματικός τρόπος κατάκτησης της γλώσσας. Σαν να σπουδάζουν οι μαθητές μας στην Αγγλία!!

Και βέβαια δεν ξεχνάμε ότι χρειάζεται να περνάμε καλά στο διάλειμμα.

Σας περιμένουμε για μία ακόμα δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Με την ευκαιρία συγχαίρουμε τους επιτυχόντες των περασμένων ετών: Ε Π Ι Τ Υ Χ Ο Ν Τ Ε Σ

Scroll to Top